Cilinder revisie

Snelle, vakkundige revisie van uw hydrauliek cilinder

Onze hydrauliek monteurs hebben ruime ervaring met de reparatie en het reviseren van hydraulische cilinders. Een oude of defecte cilinder inspecteren, demonteren, reinigen of vervangen ze vakkundig. Met hun goed uitgeruste service-bus lossen ze uw problemen op hydraulisch gebied ter plekke op, bij u op locatie. Dan zijn stilstand en productieverlies minimaal.

HOSE DOCTOR zorgt voor continuïteit

Uw hydrauliek installatie moet werken. Hoe dan ook. Preventief onderhoud aan het hydraulisch systeem, de pompen en de cilinders is dan ook van groot belang. Uw HOSE DOCTOR-monteur speelt daar graag een belangrijke rol in. En mocht het systeem onverhoopt toch plotseling stil staan: wij zijn altijd bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. We streven ernaar binnen 1 uur ter plekke te zijn.

Kwaliteit staat voorop

Als het gaat om kwaliteit, dan doen we geen concessies. Daarom maken we uitsluitend gebruik van Parker-producten. De monteurs zijn extra goed opgeleid door interne cursussen en hun service-bus is compleet bevoorraad met onder andere fittingen, slangen, adapters en accessoires.

De pluspunten van HOSE DOCTOR
  • Snel ter plekke
  • 24/7 dienstverlening
  • Gediplomeerde, vakkundige monteurs
  • Kwaliteitsonderdelen van Parker

Cilinder revisie nodig?
 

Telefoon Bel HOSE DOCTOR
0800 - 22 11 333

Zelf HOSE DOCTOR WORDEN!

Download brochure