Per 1 juli heeft Parker Hannifin er een nieuwe Hose Doctor bij, THS Techniek in Swifterbant.

Door Parker

Als een echte HOSE DOCTOR werkt THS Techniek voornamelijk op locatie bij klanten. Het gaat hierbij om een groot aantal verschillende werkzaamheden die worden uitgevoerd vanuit de mobiele werkplaatsen, hierdoor kan THS Techniek direct ter plaatse reparaties en onderhoud uitvoeren waaronder werkzaamheden zoals, hydrauliek onderdelen en hydrauliek slangen vervangen, Keuren van handgereedschappen NEN-3140, Las en constructie werkzaamheden en ook het verhuren van vakbekwaam personeel.

Het wereldwijde HOSE DOCTOR netwerk van Parker bedraagt op dit moment meer dan 1000 service bussen. Nederland telt op dit moment 26 HOSE DOCTORS en dit aantal is nog altijd groeiende. De HOSE DOCTOR service wordt uitgevoerd door ondernemers die dit voor eigen rekening en risico doen, er is dus geen sprake van een franchise formule. Parker ondersteunt de HOSE DOCTORS met producttrainingen, assortimentsadvies, reclame-uitingen, etc. De HOSE DOCTORS nemen hun Parker producten af bij de meer dan 20 ParkerStores in Nederland.

De Parker HOSE DOCTORS bieden nadrukkelijk meer service dan alleen het vervangen van hydraulische slangen. De monteurs hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in hydrauliek en kunnen assistentie verlenen en adviseren bij hydraulische applicaties in de scheepvaart, transportsector, bouwmachines, industrie, etc. De HOSE DOCTORS bieden altijd originele Parker producten, zodat de klant gegarandeerd is van de hoge Parker kwaliteit.

Per 1 november is het landelijke gratis telefoonnummer 0800 – 22 11 333 actief en is het HOSE DOCTOR netwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. Met het HOSE DOCTOR netwerk is er een nieuwe landelijke speler voor onderhoud aan hydraulische systemen die direct gelieerd is aan ’s werelds grootste aanbieder van aandrijf- en besturingstechniek.

Terug naar nieuwsoverzicht