Parker Hannifin lanceert landelijk 0800 nummer voor HOSE DOCTOR service

Door Parker

Per 1 november 2012 lanceert Parker Hannifin het landelijke gratis telefoonnummer 0800 – 22 11 333 voor de mobiele diensten van het Parker HOSE DOCTOR netwerk. HOSE DOCTOR is Parkers mobiele service concept. Een HOSE DOCTOR is hulp ter plaatse wanneer er direct ondersteuning nodig is voor service aan een hydraulisch systeem. HOSE DOCTORS kunnen ter plaatse onderhoud uitvoeren of een hydraulische slang vervangen. De Parker HOSE DOCTOR wordt altijd bestuurd door een zeer ervaren hydrauliek monteur die naast onderhoudswerkzaamheden ook advies kan geven over hydraulische systemen.

Het wereldwijde HOSE DOCTOR netwerk van Parker bedraagt op dit moment meer dan 1000 service bussen. Nederland telt ruim 20 HOSE DOCTORS en dit aantal is nog altijd groeiende. De HOSE DOCTOR service wordt uitgevoerd door ondernemers die dit voor eigen rekening en risico doen, er is dus geen sprake van een franchise formule. Parker ondersteunt de HOSE DOCTORS met producttrainingen, assortimentsadvies, reclame-uitingen, etc. De HOSE DOCTORS nemen hun Parker producten af bij de meer dan 20 ParkerStores in Nederland.

De Parker HOSE DOCTORS bieden nadrukkelijk meer service dan alleen het vervangen van hydraulische slangen. De monteurs hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in hydrauliek en kunnen assistentie verlenen en adviseren bij hydraulische applicaties in de scheepvaart, transportsector, bouwmachines, industrie, etc. De HOSE DOCTORS bieden altijd originele Parker producten, zodat de klant gegarandeerd is van de hoge Parker kwaliteit.

Per 1 november is het landelijke gratis telefoonnummer 0800 – 22 11 333 actief en is het HOSE DOCTOR netwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. Met het HOSE DOCTOR netwerk is er een nieuwe landelijke speler voor onderhoud aan hydraulische systemen die direct gelieerd is aan ’s werelds grootste aanbieder van aandrijf- en besturingstechniek.  

Terug naar nieuwsoverzicht