Besparingen tot 40% met de nieuwste serie blaaspistolen van Parker- Legris

Door Parker

Parker Hannifin introduceert een nieuwe serie blaaspistolen, die de lucht doorlaat reduceren en daarbij een besparing tot 40% in energie verbruik realiseren bij een gegarandeerde stabiele doorlaat van 120Nl/min maximaal. De nieuwe energie besparende serie, zorgt er tevens voor dat bij gebruik van een spuitmond volgens de OSDHA 1910.242(b) richtlijn, bij aanraking van een object, de lucht ontsnapt aan de zijkanten en de druk reduceert tot 0,5 bar.

De blaaspistolen zijn voorzien van een M12*1.25 draadaansluiting om diverse mondstukken snel en eenvoudig te kunnen verwisselen. De inlaat aansluiting kan zowel aan de onderzijde als aan de bovenzijde gekozen worden, zodat hij voor alle applicaties zeer gebruiksvriendelijk is. Door het gebruik van HR polymeer is het blaaspistool licht in gewicht. Naast levering van losse blaaspistolen is het ook mogelijk om complete kits te leveren inclusief spiraal slang en snelkoppeling, eventueel voorzien van een bedrijfslogo.

Parker Legris blaaspistolen zijn standaard geschikt voor perslucht, maar kunnen op aanvraag ook voor andere media gebruikt worden. Typische toepassingen zijn het schoon blazen van de werkplek, koelen van warme producten, uitwerpen en verplaatsen van producten en mengen van verschillende gassen. Werkdruk van 1 tot 10 bar zijn standaard bij een temperatuur van -15C° tot +50C°. Een zeer laag geluidsniveau volgens 2003/10/CE normen, aangevuld met een ergonomisch gebruik, maakt dit ECO ontworpen blaaspistool uitermate geschikt voor de gebruiker.

Terug naar nieuwsoverzicht