Nieuwsoverzicht

6 Jan.

Parker introduceert de Service Junior Test Kit voor veilige, nauwkeurige testen en het kalibreren van druk meetinstrumenten en drukschakelaars.

Door Parker

Parker Hannifin, wereldwijd marktleiding in aandrijvings- en
besturingstechnologieën, heeft de nieuwe Service Junior Test Kit geïntroduceerd. De kit is beschikbaar in zowel een hydraulische als een pneumatische versie. Het praktische, handige, robuuste, mobiele testapparaat is ontworpen voor het testen en kalibreren van manometers, druksensoren, drukschakelaars en overdrukventielen.

Lees meer
Besparingen tot 40% met de nieuwste serie blaaspistolen van Parker- Legris
28 Dec

Besparingen tot 40% met de nieuwste serie blaaspistolen van Parker- Legris

Door Parker

Parker Hannifin introduceert een nieuwe serie blaaspistolen, die de lucht doorlaat reduceren en daarbij een besparing tot 40% in energie verbruik realiseren bij een gegarandeerde stabiele doorlaat van 120Nl/min maximaal.
De nieuwe energie besparende serie, zorgt er tevens voor dat bij gebruik van een spuitmond volgens de OSDHA 1910.242(b) richtlijn, bij aanraking van een object, de lucht ontsnapt aan de zijkanten en de druk reduceert tot 0,5 bar.

Lees meer
27 Dec

Parker Hannifin lanceert de Parker Filter Selector: www.filterselector.com

Door Parker

Parker Hannifin lanceert de Parker Filter Selector, die het proces voor het vinden van het juiste hydrauliek of smeerolie filter sterk vereenvoudigt. De Parker Filter Selector is geschikt voor iedereen die te maken heeft met hydrauliek filters, dus voor inkopers, engineers en eindgebruikers. De Parker Filter Selector is zowel online als offline te gebruiken. Voor het gebruik van de Parker Filter Selector is alleen een eenvoudige registratie vereist via www.filterselector.com.

Lees meer